Meksikolainen salaatti
Valmista marinadi.
Kuori ja hienonna sipuli.
Sekoita yhteen sipulisilppu, salsakastike, limettimehu ja salsakastike.
Ota puolet marinadista sivuun.
Laita lihasuikaleet marinadiin, peitä kulho kelumlla ja nosta kylmään maustumaan vähintää puoleksi tunniksi.
Säädä uuni 200 asteeseen.
Voitele 4 pientä uunivuokaa öljyllä.
Voitele tortillojen toiset puolet ja ripottele chilijauhetta öljytylle pinnalle.
Painele tortillat vuokiin öljyämätön puoli vuokaa vasten ja paista uunissa 10 minuuttia ja anna jäähtyä hyvin.
Nosta lihasuikaleet marinadissa ja ruskista nopeasti öljytyssä paistinpannussa.
Säädä liesi keskilämmölle, lisää pannulle loppu marinadi; hauduta 5 minuuttia.
Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
Ja salaattisuihkaleet ja liha tortillakuoriin, ripottele päälle tomaattikuttioita ja juustoraastetta.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa
Jarimatti