Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsa keitto

Keitä sipuli ja parsa . Soseuta ne. Lisää feta ja kerma , mausteita ei tarvi sillä feta antaa riittävän suolan.

Toisinaan voit feta juuston korvata esim katkaravuilla . yhtä hyvä protsku lähde jossa ei juurikaan rasvaa tai hiilareita.

Tällöin lisää suolaa keitin veteen.

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Parsakaali, pakaste, Apetit700g147kcal23.1g13.3g0g17.5g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100g110kcal18g2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g688kcal87.2g45.8g16.4g38.4g
Valittu annoskoko1400g344kcal43.6g22.9g8.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna700g172kcal21.8g11.5g4.1g9.6g
Arvot/100g100g25kcal3.1g1.6g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39481