Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g807g5892kcal8.1g8.1g645.7g0g
Kananmuna kuoreton 444g633kcal55.5g1.3g45.5g0g
Sokeri 686g2785kcal0g685.4g0g0g
Kaurahiutale 646g2416kcal93.6g368g47.1g64.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1049g3600kcal106.9g734.5g12.6g36.7g
Leivinjauhe 81g142kcal4.2g30.5g0g0.4g
Raparperi 1856g625kcal12.8g102.1g1.9g26g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g2018g817kcal10.1g149.3g12.1g38.3g
Kanamuna kuoreton, annos 100g444g630kcal55.5g1.3g45.7g0g
Sokeri 323g1310kcal0g322.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g32g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1614g1291kcal42g64.6g96.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40543kcal777.4g4999.2g1815g332g
Valittu annoskoko10000g20271kcal388.7g2499.6g907.5g166g
Annoskoko puolitettuna5000g10136kcal194.4g1249.8g453.8g83g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000