Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g150g1095kcal1.5g1.5g120g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kaurahiutale 120g449kcal17.4g68.4g8.8g12g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Raparperi 345g116kcal2.4g19g0.3g4.8g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g375g152kcal1.9g27.7g2.2g7.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g83g117kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g300g240kcal7.8g12g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3717g7535kcal144.6g928.8g337.2g61.6g
Valittu annoskoko1859g3767kcal72.3g464.4g168.6g30.8g
Annoskoko puolitettuna929g1884kcal36.2g232.2g84.3g15.4g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000