Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 460g155kcal3.2g25.3g0.5g6.4g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g500g203kcal2.5g37g3g9.5g
Kanamuna kuoreton, annos 100g110g156kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g10046kcal192.4g1238.6g449.8g82.2g
Valittu annoskoko2478g5023kcal96.2g619.3g224.9g41.1g
Annoskoko puolitettuna1239g2512kcal48.1g309.7g112.5g20.6g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000