Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Raparperi 58g19kcal0.4g3.2g0.1g0.8g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g63g25kcal0.3g4.6g0.4g1.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g50g40kcal1.3g2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g1256kcal24g154.6g56.4g10.2g
Valittu annoskoko310g628kcal12g77.3g28.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna155g314kcal6g38.7g14.1g2.6g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000