Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g250g1825kcal2.5g2.5g200g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Kaurahiutale 200g748kcal29g114g14.6g20g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Raparperi 575g194kcal4g31.6g0.6g8.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g625g253kcal3.1g46.2g3.7g11.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g138g195kcal17.2g0.4g14.2g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g500g400kcal13g20g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6195g12558kcal240.8g1548.2g562.2g103g
Valittu annoskoko3098g6279kcal120.4g774.1g281.1g51.5g
Annoskoko puolitettuna1549g3140kcal60.2g387.1g140.6g25.8g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000