Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g300g2190kcal3g3g240g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kaurahiutale 240g898kcal34.8g136.8g17.5g24g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Raparperi 690g232kcal4.8g38g0.7g9.7g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g750g304kcal3.7g55.5g4.5g14.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g165g234kcal20.6g0.5g17g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g600g480kcal15.6g24g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7434g15070kcal288.8g1858.2g674.6g123.2g
Valittu annoskoko3717g7535kcal144.4g929.1g337.3g61.6g
Annoskoko puolitettuna1859g3768kcal72.2g464.6g168.7g30.8g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000