Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g350g2555kcal3.5g3.5g280g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Kaurahiutale 280g1048kcal40.6g159.6g20.4g28g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.4g318.5g5.5g15.9g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Raparperi 805g271kcal5.6g44.3g0.8g11.3g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g875g354kcal4.4g64.7g5.2g16.6g
Kanamuna kuoreton, annos 100g193g273kcal24.1g0.6g19.8g0g
Sokeri 140g568kcal0g139.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g700g560kcal18.2g28g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8673g17581kcal337.4g2168g786.8g144g
Valittu annoskoko4337g8791kcal168.7g1084g393.4g72g
Annoskoko puolitettuna2168g4395kcal84.4g542g196.7g36g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000