Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Raparperi 920g310kcal6.3g50.6g0.9g12.9g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1000g405kcal5g74g6g19g
Kanamuna kuoreton, annos 100g220g312kcal27.5g0.7g22.7g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g800g640kcal20.8g32g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g20093kcal385.2g2477.6g899.4g164.6g
Valittu annoskoko4956g10047kcal192.6g1238.8g449.7g82.3g
Annoskoko puolitettuna2478g5023kcal96.3g619.4g224.9g41.2g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000