Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g404g2946kcal4g4g322.8g0g
Kananmuna kuoreton 222g317kcal27.7g0.7g22.8g0g
Sokeri 343g1392kcal0g342.7g0g0g
Kaurahiutale 323g1208kcal46.8g184g23.6g32.3g
Vehnäjauho puolikarkea 525g1800kcal53.5g367.2g6.3g18.4g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.3g0g0.2g
Raparperi 928g313kcal6.4g51g0.9g13g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1009g409kcal5g74.7g6.1g19.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g222g315kcal27.7g0.7g22.9g0g
Sokeri 161g655kcal0g161.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g65kcal0g16g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g807g646kcal21g32.3g48.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20271kcal388.4g2499.8g907.6g166.2g
Valittu annoskoko5000g10136kcal194.2g1249.9g453.8g83.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5068kcal97.1g625g226.9g41.6g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000