Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Raparperi 115g39kcal0.8g6.3g0.1g1.6g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g125g51kcal0.6g9.2g0.7g2.4g
Kanamuna kuoreton, annos 100g28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g100g80kcal2.6g4g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g2511kcal48g309.8g112.2g20.6g
Valittu annoskoko620g1256kcal24g154.9g56.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna310g628kcal12g77.5g28.1g5.2g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000