Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g500g3650kcal5g5g400g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Kaurahiutale 400g1497kcal58g228g29.2g40g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Raparperi 1150g387kcal7.9g63.3g1.2g16.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1250g506kcal6.2g92.5g7.5g23.7g
Kanamuna kuoreton, annos 100g275g391kcal34.4g0.8g28.3g0g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1000g800kcal26g40g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12390g25116kcal481.4g3097g1124.4g205.4g
Valittu annoskoko6195g12558kcal240.7g1548.5g562.2g102.7g
Annoskoko puolitettuna3098g6279kcal120.4g774.3g281.1g51.4g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000