Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g600g4380kcal6g6g480g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kaurahiutale 480g1796kcal69.6g273.6g35g48g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Raparperi 1380g465kcal9.5g75.9g1.4g19.3g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1500g608kcal7.5g111g9g28.5g
Kanamuna kuoreton, annos 100g330g469kcal41.2g1g34g0g
Sokeri 240g974kcal0g239.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1200g960kcal31.2g48g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14868g30139kcal577.6g3716.6g1349.2g246.8g
Valittu annoskoko7434g15070kcal288.8g1858.3g674.6g123.4g
Annoskoko puolitettuna3717g7535kcal144.4g929.2g337.3g61.7g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000