Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g700g5110kcal7g7g560g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Kaurahiutale 560g2096kcal81.2g319.2g40.9g56g
Vehnäjauho puolikarkea 910g3122kcal92.7g637g10.9g31.8g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.3g
Raparperi 1610g542kcal11.1g88.6g1.6g22.5g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1750g709kcal8.7g129.5g10.5g33.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g385g547kcal48.1g1.2g39.7g0g
Sokeri 280g1137kcal0g279.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1400g1120kcal36.4g56g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17346g35163kcal673.8g4336g1574.2g287.6g
Valittu annoskoko8673g17581kcal336.9g2168g787.1g143.8g
Annoskoko puolitettuna4337g8791kcal168.5g1084g393.6g71.9g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000