Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kaurahiutale 640g2395kcal92.8g364.8g46.7g64g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Raparperi 1840g620kcal12.7g101.2g1.8g25.8g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g2000g810kcal10g148g12g38g
Kanamuna kuoreton, annos 100g440g625kcal55g1.3g45.3g0g
Sokeri 320g1299kcal0g319.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1600g1280kcal41.6g64g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g40186kcal770.6g4955g1798.8g329.2g
Valittu annoskoko9912g20093kcal385.3g2477.5g899.4g164.6g
Annoskoko puolitettuna4956g10047kcal192.7g1238.8g449.7g82.3g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000