Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 329g419kcal70.9g0g14.8g0g
Sipuli kuivattu 13g34kcal1.3g4.4g0.2g4.4g
Fenkoli, annos 100g3.5g1.1kcal0g0.3g0g0.1g
Korianteri, annos 10g3.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.7g6.2kcal0.2g1g0.3g0.6g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g126g35kcal1.4g6g0.5g3.8g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g315g126kcal6.6g21.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow42g160kcal2.8g4g14.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1564kcal166.6g74.4g63.6g21.6g
Valittu annoskoko1134g782kcal83.3g37.2g31.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna567g391kcal41.7g18.6g15.9g5.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521