Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 47g60kcal10.1g0g2.1g0g
Sipuli kuivattu 1.8g4.9kcal0.2g0.6g0g0.6g
Fenkoli, annos 100g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g18g5kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g45g18kcal0.9g3.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow6g23kcal0.4g0.6g2.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g224kcal23.6g10.6g9g3g
Valittu annoskoko162g112kcal11.8g5.3g4.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g56kcal5.9g2.7g2.3g0.8g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521