Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 470g599kcal101.3g0g21.1g0g
Sipuli kuivattu 18g49kcal1.9g6.3g0.3g6.3g
Fenkoli, annos 100g5g1.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Korianteri, annos 10g5g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g2.5g8.8kcal0.3g1.4g0.4g0.9g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180g50kcal2g8.6g0.7g5.4g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g450g180kcal9.4g30.6g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow60g228kcal4g5.8g21g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2234kcal238.2g106.6g90.6g31g
Valittu annoskoko1620g1117kcal119.1g53.3g45.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna810g559kcal59.6g26.7g22.7g7.8g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521