Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 94g120kcal20.3g0g4.2g0g
Sipuli kuivattu 3.6g10kcal0.4g1.3g0.1g1.3g
Fenkoli, annos 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.5g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g36g10kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g90g36kcal1.9g6.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow12g46kcal0.8g1.2g4.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g447kcal47.8g21.4g18.2g6.2g
Valittu annoskoko324g224kcal23.9g10.7g9.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna162g112kcal12g5.4g4.6g1.6g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521