Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 940g1198kcal202.7g0g42.3g0g
Sipuli kuivattu 36g98kcal3.8g12.6g0.6g12.6g
Fenkoli, annos 100g10g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Korianteri, annos 10g10g2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g5g18kcal0.6g2.7g0.8g1.7g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g900g360kcal18.9g61.2g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow120g456kcal7.9g11.5g42g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6482g4470kcal476.4g212.8g181.6g62g
Valittu annoskoko3241g2235kcal238.2g106.4g90.8g31g
Annoskoko puolitettuna1621g1118kcal119.1g53.2g45.4g15.5g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521