Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 141g180kcal30.4g0g6.3g0g
Sipuli kuivattu 5.4g15kcal0.6g1.9g0.1g1.9g
Fenkoli, annos 100g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.7g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g54g15kcal0.6g2.6g0.2g1.6g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g135g54kcal2.8g9.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow18g68kcal1.2g1.7g6.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g671kcal71.4g32g27g9.2g
Valittu annoskoko486g335kcal35.7g16g13.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna243g168kcal17.9g8g6.8g2.3g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521