Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 235g299kcal50.7g0g10.6g0g
Sipuli kuivattu 9g25kcal0.9g3.2g0.1g3.2g
Fenkoli, annos 100g2.5g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Korianteri, annos 10g2.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.2g4.4kcal0.2g0.7g0.2g0.4g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g225g90kcal4.7g15.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow30g114kcal2g2.9g10.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1118kcal119.2g53.4g45.4g15.6g
Valittu annoskoko810g559kcal59.6g26.7g22.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna405g279kcal29.8g13.4g11.4g3.9g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521