Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 282g359kcal60.8g0g12.7g0g
Sipuli kuivattu 11g29kcal1.1g3.8g0.2g3.8g
Fenkoli, annos 100g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Korianteri, annos 10g3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.5g5.3kcal0.2g0.8g0.3g0.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g108g30kcal1.2g5.2g0.4g3.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g270g108kcal5.7g18.4g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow36g137kcal2.4g3.5g12.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g1341kcal143g64g54.6g18.6g
Valittu annoskoko972g670kcal71.5g32g27.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna486g335kcal35.8g16g13.7g4.7g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521