Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1600g2209kcal300g0g112g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.7g6.8g0.7g2.3g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.5g0.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g4728kcal610g46g227.6g25.6g
Valittu annoskoko1700g2364kcal305g23g113.8g12.8g
Annoskoko puolitettuna850g1182kcal152.5g11.5g56.9g6.4g
Arvot/100g100g139kcal17.9g1.4g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395951