Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 8000g11047kcal1500g0g560g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 300g209kcal3.7g33.9g3.7g11.7g
Mustapippuri 100g280kcal10.9g38.3g3.3g26.5g
Valkopippuri 100g283kcal10.4g42.4g2.1g26.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17000g23639kcal3050g229.2g1138.2g128.8g
Valittu annoskoko8500g11820kcal1525g114.6g569.1g64.4g
Annoskoko puolitettuna4250g5910kcal762.5g57.3g284.6g32.2g
Arvot/100g100g139kcal17.9g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395951