Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Broilerisuikaleet450g550kcal95.9g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Makaroni, pasta 300g982kcal30.6g199.2g3.3g10.1g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g200g240kcal6.6g9.6g20g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Curryjauhe (-), annos 5g5g16kcal0.5g2.5g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4660g4337kcal281.2g465.8g141.4g35.2g
Valittu annoskoko2330g2168kcal140.6g232.9g70.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna1165g1084kcal70.3g116.5g35.4g8.8g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358