Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g2508kcal72.8g455.6g36g22.8g
Valittu annoskoko588g1254kcal36.4g227.8g18g11.4g
Annoskoko puolitettuna294g627kcal18.2g113.9g9g5.7g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414