Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen600g834kcal114g0g42g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g497g174kcal5g32.3g2.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g250g900kcal70g5g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3979g6439kcal452g535g270.2g24.4g
Valittu annoskoko1990g3220kcal226g267.5g135.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna995g1610kcal113g133.8g67.6g6.1g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418