Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 125g671kcal1.1g0.9g75g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.2g0.6g1.7g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g140g490kcal19.6g78.4g9.7g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Mustikka pirkka 200 g200g66kcal2g12.8g2g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g170kcal6.2g9.2g12g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1686g3877kcal81.8g416.4g209.8g3.4g
Valittu annoskoko843g1939kcal40.9g208.2g104.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna422g969kcal20.5g104.1g52.5g0.9g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618