Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka600g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Seiti, pakasteena - Findus600g420kcal96.1g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g1132kcal209.8g44.4g7.2g24.6g
Valittu annoskoko2079g566kcal104.9g22.2g3.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna1040g283kcal52.5g11.1g1.8g6.2g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750