Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka800g88kcal8.8g8.8g1.6g8g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Seiti, pakasteena - Findus800g560kcal128g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5540g1508kcal279.6g59.2g9.4g32.8g
Valittu annoskoko2770g754kcal139.8g29.6g4.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna1385g377kcal69.9g14.8g2.4g8.2g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750