Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1001g110kcal11g11g2g10g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Seiti, pakasteena - Findus1001g701kcal160.1g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6930g1887kcal349.6g74g12g40.8g
Valittu annoskoko3465g943kcal174.8g37g6g20.4g
Annoskoko puolitettuna1733g472kcal87.4g18.5g3g10.2g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750