Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1201g132kcal13.2g13.2g2.4g12g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Seiti, pakasteena - Findus1201g841kcal192.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g2264kcal419.4g88.6g14.2g49.2g
Valittu annoskoko4158g1132kcal209.7g44.3g7.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna2079g566kcal104.9g22.2g3.6g12.3g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750