Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1401g154kcal15.4g15.4g2.8g14g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Seiti, pakasteena - Findus1401g981kcal224.2g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9702g2641kcal489.4g103.4g16.6g57.4g
Valittu annoskoko4851g1321kcal244.7g51.7g8.3g28.7g
Annoskoko puolitettuna2426g660kcal122.4g25.9g4.2g14.4g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750