Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1601g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g31g1g13g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1601g176kcal17.6g17.6g3.2g16g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Seiti, pakasteena - Findus1601g1121kcal256.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g3018kcal559.4g118.4g18.8g65.4g
Valittu annoskoko5544g1509kcal279.7g59.2g9.4g32.7g
Annoskoko puolitettuna2772g755kcal139.9g29.6g4.7g16.4g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750