Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1801g198kcal19.8g19.8g3.6g18g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Seiti, pakasteena - Findus1801g1261kcal288.2g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12474g3396kcal629.2g133g21.4g73.6g
Valittu annoskoko6237g1698kcal314.6g66.5g10.7g36.8g
Annoskoko puolitettuna3119g849kcal157.3g33.3g5.4g18.4g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750