Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Seiti, pakasteena - Findus200g140kcal32g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1385g377kcal69.8g14.8g2.4g8.2g
Valittu annoskoko693g189kcal34.9g7.4g1.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna346g94kcal17.5g3.7g0.6g2.1g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750