Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g651g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2001g220kcal22g22g4g20g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Seiti, pakasteena - Findus2001g1401kcal320.2g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13860g3773kcal699g147.8g23.8g82g
Valittu annoskoko6930g1887kcal349.5g73.9g11.9g41g
Annoskoko puolitettuna3465g943kcal174.8g37g6g20.5g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750