Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1000g716kcal18.2g144.3g2g10.7g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)150g270kcal28.5g0.2g16.5g0g
Aurajuusto58g197kcal11.6g0g16.8g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%35g98kcal10.5g0.5g6g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 55g200kcal15.3g0g15.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%250g213kcal2.5g11.3g17.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3106g3440kcal173.2g312.6g154.8g21.4g
Valittu annoskoko1553g1720kcal86.6g156.3g77.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna777g860kcal43.3g78.2g38.7g5.4g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089