Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 800g1135kcal140.3g0g63.9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 250g107kcal1g10.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g3158kcal291g62g178.2g17g
Valittu annoskoko1680g1579kcal145.5g31g89.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna840g789kcal72.8g15.5g44.6g4.3g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282