Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 909g1158kcal196g0g40.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 27g19kcal0.3g3g0.3g1g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Curryjauhe (-), annos 5g4g13kcal0.4g2g0.4g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g27g92kcal2.7g20.3g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2601kcal400.2g55.8g85g6.4g
Valittu annoskoko1040g1301kcal200.1g27.9g42.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna520g650kcal100.1g14g21.3g1.6g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286