Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1023g1303kcal220.5g0g46g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 30g21kcal0.4g3.4g0.4g1.2g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Curryjauhe (-), annos 5g4.5g15kcal0.5g2.3g0.5g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g30g104kcal3g22.9g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g2926kcal450.4g63g95.8g7.4g
Valittu annoskoko1170g1463kcal225.2g31.5g47.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna585g732kcal112.6g15.8g24g1.9g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286