Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 114g145kcal24.5g0g5.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.3g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.3g12kcal0.3g2.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g325kcal50g7g10.6g0.8g
Valittu annoskoko130g162kcal25g3.5g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna65g81kcal12.5g1.8g2.7g0.2g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286