Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1136g1448kcal245g0g51.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 33g23kcal0.4g3.8g0.4g1.3g
Mustapippuri 8.4g23kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Curryjauhe (-), annos 5g5g16kcal0.5g2.5g0.5g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g33g115kcal3.3g25.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g3252kcal500.2g69.8g106.2g8g
Valittu annoskoko1300g1626kcal250.1g34.9g53.1g4g
Annoskoko puolitettuna650g813kcal125.1g17.5g26.6g2g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286