Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1360g1733kcal293.2g0g61.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 40g28kcal0.5g4.5g0.5g1.6g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Curryjauhe (-), annos 5g6g20kcal0.6g3g0.6g0.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g40g138kcal4g30.4g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3112g3892kcal598.8g83.4g127.2g9.6g
Valittu annoskoko1556g1946kcal299.4g41.7g63.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna778g973kcal149.7g20.9g31.8g2.4g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286