Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 227g290kcal49g0g10.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g1g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.7g23kcal0.7g5.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g651kcal100.2g14g21.4g1.6g
Valittu annoskoko260g325kcal50.1g7g10.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna130g163kcal25.1g3.5g5.4g0.4g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286