Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 341g434kcal73.5g0g15.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 10g7kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Curryjauhe (-), annos 5g1.5g4.9kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g10g35kcal1g7.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g975kcal150.2g21g32g2.6g
Valittu annoskoko390g488kcal75.1g10.5g16g1.3g
Annoskoko puolitettuna195g244kcal37.6g5.3g8g0.7g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286