Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 455g579kcal98g0g20.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g9kcal0.2g1.5g0.2g0.5g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Curryjauhe (-), annos 5g2g6.5kcal0.2g1g0.2g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g13g46kcal1.3g10.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1301kcal200.2g28g42.6g3.2g
Valittu annoskoko520g650kcal100.1g14g21.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna260g325kcal50.1g7g10.7g0.8g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286