Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 682g869kcal147g0g30.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 20g14kcal0.3g2.3g0.3g0.8g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Curryjauhe (-), annos 5g3g10kcal0.3g1.5g0.3g0.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g20g69kcal2g15.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1951kcal300.2g41.8g64g4.8g
Valittu annoskoko780g976kcal150.1g20.9g32g2.4g
Annoskoko puolitettuna390g488kcal75.1g10.5g16g1.2g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286